O spletni prodajalni Medicarstvo-celec.si

Skupina ShowInMyEyes, kot samostojna divizija v okviru svojih blagovnih znamk in projektov ter sodelovanja z gostujočimi partnerji in uporabniki naših storitev, predstavlja edini tako uporaben in kompleksen servis.

Kontakti

Če pred nakupom potrebujete dodatno svetovanje, pomoč, dodatne informacije o uporabi spletne strani, spletnih naročilih, spletni dostavi ali vračilih blaga, se lahko obrnete na naše osebje.

E-pošta: info@medicarstvo-celec.si

Cene

Cene, prikazane na spletnem naslovu www.medicarstvo-celec.si in vseh poddomenah, se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.
Spletne cene veljajo v primeru izvedbe naročila. Spletne cene veljajo v trenutku oddaje naročila.

Dostava

V spletnem centru www.medicarstvo-celec.si stremimo k najhitrejši možni dostavi naročenega blaga. Večino prejetih naročil do 14. ure skušamo odpremiti še isti dan (izdelki imajo označen rok odpreme 1 do 3 dni), razen med vikendi in prazniki. Če je za odpremo blaga potreben daljši čas, je to označeno na spletni strani. V primeru, da ste morda naročili blago, ki ga zaradi nepredvidljivih razlogov ne moremo odpremiti v obljubljenem roku, vas o novem dobavnem  roku obvestimo preko posredovanih kontaktnih podatkov.

Dostavo izvajamo v sodelovanju s Pošto Slovenije. Običajno je med delovniki naročeno blago na naslovu prejemnika v dnevu ali dveh od odpreme blaga (če torej danes odpremimo blago, ga Pošta Slovenije predvidoma dostavi že jutri, v nekaterih primerih pojutrišnjem). Na osnovi naših dosedanjih izkušenj sta tako od dneva, ko kupec odda naročilo v spletnem centru, pa do dneva, ko blago tudi dejansko prejme, v običajnih razmerah potrebna do dva delovna dneva. V času praznikov in med vikendi se rok dobave za čas dela prostih dni ustrezno podaljša.

V primeru, da vas v času dostave ni doma, lahko naročene izdelke prevzamete v vaši enoti Pošte Slovenije.

Stroški dostave

3,50 € za vse oddelke.
. Pri nakupu nad 30 € je dostava po Sloveniji brezplačna.

Plačila

- Z gotovino

Ob prevzemu pošiljke Spletni center www.medicarstvo-celec.si omogoča naslednje načine plačevanja:
V plačilnih možnostih izberite opcijo Plačilo po povzetju. V primeru, da vas v času dostave ni doma, lahko naročene izdelke plačate tudi ob prevzemu v vaši enoti Pošte Slovenije.

- Po predračunu

Po elektronski pošti info@medicarstvo-celec.si nam sporočite svojo željo.
Po izdelavi predračuna se vam bomo z veseljem odzvali. Na naročila z zahtevki po predračunu, prejeta med delovniki med 10:00 in 20:00 uro, se skušamo odzvati še isti dan. Zahtevek za izdajo predračuna ali plačilo preko UPN obrazca pa lahko oddate tudi v postopku zaključka vašega naročila.

- Plačevanje preko sistema PayPal

- S plačilnimi karticami (izberite plačilo preko sistema PayPal)

Med plačilnimi karticami iz seznama izberite ustrezno. Za uporabo plačilnih kartic pri svoji banki preverite, če je kartici, s katero želite plačati, omogočena funkcija za spletno plačevanje.

Zaradi zagotavljanja najvišje stopnje plačilne varnosti se nadzira pristnost opravljenih transakcij. V primeru suma zlorabe je vsaka takšna transakcija brez predhodnega obvestila predana pristojnim organom za preprečevanje zlorab.

(*) OPOZORILO ZA NAKUPE Z MOŽNOSTJO PLAČILA Z GOTOVINO OB PREVZEMU POŠILJKE:

V primeru, da želi Pošta Slovenije kupcu spletnega centra www.medicarstvo-celec.si ob dostavi ali dvigu blaga zaračunati dodatno provizijo za vplačilo posebne položnice v višini 0.96 €, opozorite pismonošo ali delavca na okencu, da je že sklenjena pogodba, na osnovi katere ceno za vplačilo odkupnih zneskov plača podjetje odpremljene pošilje, ki ga zastopa www.medicarstvo-celec.si.

Kupec spletnega centra www.medicarstvo-celec.si tako ni dolžan plačati omenjene provizije pač pa zgolj znesek odkupnine, ki je sestavljen iz cene blaga, objavljene v spletnem centru www.medicarstvo-celec.si ter morebitnih stroškov dostave za nakupe, nižje od vrednosti 75 €. V primeru, da ob dostavi ali prevzemu kupljenega blaga osebju Pošte Slovenije predstavljena pojasnila ne zadostujejo, svetujemo plačilo zahtevanega zneska. O zapletu nas obvestite na info@medicarstvo-celec.si in uredili bomo, da vam Pošta Slovenije dodatno provizijo za vplačilo posebne položnice v višini 0.96 € v najkrajšem možnem času povrne nazaj.

Vračila blaga

Pred vračilom blaga, kupljenega v spletnem centru www.medicarstvo-celec.si, nas obvestite na info@medicarstvo-celec.si, da se dogovorimo o najboljši rešitvi.

Od pogodbe lahko potrošnik odstopi v roku 14 dni po prejetju naročenega blaga, ne da bi mu bilo pri tem potrebno navesti razlog za svojo odločitev. Šteje se, da je sporočilo pravočasno, če je pošiljka oddana v roku. Vrnitev naročenega blaga podjetju v roku 14 dni od prejema je enakovredna sporočilu o odstopu od pogodbe.

Kupljeno blago pošljete z računom in vso pripadajočo dokumentacijo na naš naslov.
V primeru pošiljk z odkupnino si pridružujemo pravico sorazmernega zmanjšanja vrnjene kupnine.

Prosimo vas, da v tem primeru izdelek vrnete v originalni embalaži. Izdelek mora biti nepoškodovan in v nespremenjeni količini. V kolikor izrazite željo po vračilu kupnine, vam jo vrnemo izključno preko osebnega bančnega računa (tega nam morate v postopku vračila sporočiti). Gotovine ne izplačujemo.

Preklic naročila

Prejeta naročila preko spletnega centra www.medicarstvo-celec.si lahko kupec brez dodatnih stroškov prekliče do prejema elektronskega sporočila o tem, da je bilo naročilo že odpremljeno. Preklic naročila je možno opraviti izključno preko elektronske pošte info@medicarstvo-celec.si. V elektronskem  sporočilu je obvezno potrebno navesti naslednje podatke:

1. V naslovu sporočila: Preklic naročila
2. V vsebini sporočila: a) ime in priimek kupca b) naslov kupca c) številka naročila

Garancija

Prodajalec jamči za kakovost izdelka oziroma brezhibno delovanje v garancijskem roku, če ga boste uporabljali v skladu z njegovim namenom in priloženimi navodili. Garancijski rok začne teči z dnem izročitve izdelka kupcu.

Če pooblaščeni servis vašega izdelka ne popravi v 45 dneh, bo uvoznik na vašo zahtevo izdelek zamenjal z novim. Za sprejem v reklamacijo se šteje dan, ko je izdelek sprejet v pooblaščeni servis ali trgovino, kjer ste izdelek kupili. Čas, v katerem vam uvoznik zagotavlja servis, vzdrževanje, nadomestne dele in priklopne aparate je vsaj 3 krat daljši od garancijskega roka. Prodajalec ni usposobljen za tehnično presojo glede morebitnih okvar in tako tudi ne more odločati o zamenjavi izdelka brez mnenja pooblaščenega servisa v okvari.

Obveščanje o naročilih

Po dokončni potrditvi naročila kupca preko elektronske pošte obvestimo o prejemu naročila. Običajno naslovnik prejme elektronsko obvestilo v 5 minutah, nič pa ni neobičajnega, če proces zaradi različnih nastavitev elektronskih poštnih odjemalcev traja nekoliko dlje.

Kupec prejme elektronsko obvestilo tudi takrat, ko blago odpremimo. Za tem je običajno potrebno dan ali dva, da Pošta Slovenije blago tudi dostavi na prejemnikov naslov.

V primeru, da ste morda naročili blago, ki ga zaradi nepredvidljivih razlogov ne moremo odpremiti v obljubljenem roku, vas o novem dobavnem  roku obvestimo preko posredovanih kontaktnih podatkov.

Varnost in zasebnost

Spletni center www.medicarstvo-celec.si zagotavlja vse potrebne tehnološke  in organizacijske rešitve za popolno  varnost nakupa. Prenos občutljivih osebnih in transakcijskih podatkov na spletni strani se izvaja v varnem načinu s pomočjo protokola SSL (Secure Sockets Layer). Podatki se kodirajo z do 256 bitnim ključem, še preden  zapustijo vaš brskalnik, in se na naš strežnik prenašajo v zaščiteni obliki. Sistem tako preprečuje, da bi kdo prestregel vaše osebne in transakcijske podatke, ki jih pošiljate v spletno trgovino.

Varnost nakupa zagotavljamo tudi z upoštevanjem vseh veljavnih zakonskih obveznosti in priporočil slovenske ter mednarodne zveze potrošnikov.

Obvezujemo se, da bodo kakršnikoli osebni podatki, pridobljeni preko spletne strani www.medicarstvo-celec.si, v celoti ostali samo v naši uporabi in bodo služili izključno za potrebe izvedbe in dostave naročila, razen če ni uporabnik spletne strani posebej privolil v kakšno drugačno  obliko uporabe posredovanih podatkov. Z vsemi posredovanimi osebnimi podatki bomo brezpogojno ravnali v skladu z veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Če želite v spletnem centru www.medicarstvo-celec.si ukiniti vaš uporabniški račun, nam to sporočite na naslov info@medicarstvo-celec.si. V sporočilu je obvezno potrebno navesti naslednje podatke:

1. V naslovu sporočila: Ukinitev uporabniškega računa

2. V vsebini naročila: a) ime in priimek uporabnika, b) naslov uporabnika, c) elektronska pošta, s pomočjo katere je bil odprt uporabniški račun.

Zahtevek za ukinitev uporabniškega računa mora biti poslan z elektronskega naslova, s katerim je bil uporabniški račun tudi odprt. O ukinitvi vas bomo obvestili preko elektronske pošte.

Zbiranje osebnih podatkov

Osebni podatek je informacija, ki vas indetificira: vaše ime, priimek, telefon, elektronski ali navaden naslov ter davčna številka (samo za zmagovalce nagradnih iger). www.medicarstvo-celec.si, zbira vaše podatke v primeru izvedbe spletnega nakupa, naročila na e-novice ali sodelovanje v nagradnih igrah (samo za zmagovalce nagradnih  iger).

Varovanje osebnih podatkov

Obvezujemo se, da bodo osebni podatki, pridobljeni preko spletnega mesta v celoti ostali hranjeni, varovani in obdelovani s strani www.medicarstvo-celec.si. Z vsemi pridobljenimi osebnimi podatki bo upravljavec spletnega mesta ravnal v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in v skladu z evropsko zakonodajo (direktive EU 95/46/EC, 2002/58/EC in sporazumi ETS 108, ETS 181, ETS 185, ETS 189).

Vaši podatki so ustrezno zaščiteni pred izgubo, uničenjem, ponarejanjem, manipuliranjem in neavtoriziranim dostopom ali neavtoriziranim odkritjem s strani tretjih oseb.

Odjava od e-novic

Uporabniki, ki se želijo odjaviti od prejemanja e-novic, lahko to storijo s poslanim elektronskim sporočilom.

Namen uporabe

Osebni podatki, ki so pridobljeni preko spletne strani www.medicarstvo-celec.si za namen izvedbe spletnega nakupa, se uporabljajo izključno za potrebe izvedbe in dostave naročila.

Soglasje k hrambi, obdelavi in posredovanju osebnih podatkov s sodelovanjem v nagradnih igrah ali naročilu na e-novice, uporabnik dovoljuje obdelovanje  in hranjenje posredovanih  osebnih podatkov, skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S podanim soglasjem uporabnik dovoljuje, da kot upravljavec zbirke osebnih podatkov obdeluje zbrane osebne  podatke za namene vzorčenja, anketiranja in statistične obdelave podatkov, za ugotavljanje uporabe  storitev, prilagajanje ponudbe in segmentacije, za raziskave trga, obveščanje o ponudbi, novostih in ugodnostih, za pošiljanje e-novic in drugega oglasnega gradiva, obveščanju uporabnikov o storitvah spletnega centra www.medicarstvo-celec.si, ter povezanih oseb in za druge oblike uporabe  posredovanih podatkov, v katere uporabnik spletne strani posebej privoli. Zbrani podatki ne bodo posredovani tretjim osebam.

Navedene podatke lahko www.medicarstvo-celec.si, obdeluje za lastne potrebe do preklica privolitve z zahtevo za odstranitev osebnih podatkov iz baze, sicer pa le toliko časa, kolikor je nujno potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili podatki zbrani, tj. 10 let za registrirane uporabnike spletnega centra www.medicarstvo-celec.si, 3 mesece za udeležence nagradnih iger, 10 let za zmagovalce nagradnih iger ter do odjave naročnika na e-novice, oziroma dokler upravljavec ne preneha s svojo dejavnostjo na trgu. V času upravljanja osebnih podatkov ima posameznik na zahtevo možnost vpogleda in ažuriranja podatkov v bazi podatkov.

Odveza odgovornosti

Upravljavec spletnega centra, www.medicarstvo-celec.si, stremi k najvišji mogoči stopnji ažurnosti in pravilnosti objavljenih podatkov na spletni strani www.medicarstvo-celec.si. Kljub temu pa lahko zmanjšana stopnja delovanja uporabljene tehnološke  rešitve, vnos, prenos ali pa kakršnakoli druga obdelava podatkov povzroči napako, ki je prikazana na spletni strani. V primeru, da obiskovalec spletne strani ocenjuje, da gre za napačno prikazan podatek, nam to vedno lahko sporoči na elektronski naslov info@medicarstvo-celec.si.

www.medicarstvo-celec.si ni odgovorno za občasno nedelovanje strani, morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo, nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij ter nezmožnosti dostopa in uporabe informacij na teh spletnih straneh.

Objavljene fotografije so lahko simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka.

Pomoč in dodatna vprašanja

Če imate glede naše ponudbe ali uporabe spletnega centra www.medicarstvo-celec.si dodatna vprašanja ali pa potrebujete več informacij, je pomoč pri roki. Pišite nam na naslov info@medicarstvo-celec.si in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

 

Pravno obvestilo in navodila za pravilno uporabo spletnega mesta Medicarstvo-Celec.si

Vse pravice so pridržane in avtorsko zaščitene. To obvestilo se nanaša na začetno stran in vse podstrani spletnega portala www.Medicarstvo-Celec.si in vseh njegovih podstrani in poddomen. Informacije in gradiva na elektronskem naslovu www.Medicarstvo-Celec.si so zaščitene s pravicami intelektualne lastnine Zavoda Sončnica in povezanih podjetij katerih vsebine so vključene v www.Medicarstvo-Celec.si, vseh njegovih podstrani in poddomen.
(v nadaljevanju: Medičarstvo Celec spletni portal).

Omejitev odgovornosti

Vse informacije in gradiva na Medičarstvo Celec spletnem portalu so informativne narave. Medičarstvo Celec se bo trudil za najboljše možno delovanje svojega spletnenga portala, vendar ne more in ne prevzema nikakršnih odgovornosti ter garancij za nemoteno uporabo Medičarstvo Celec spletnenga portala. Vsi uporabniki uporabljajo Medičarstvo Celec-ov spletni portal na lastno odgovornost. Niti Medičarstvo Celec niti katerakoli druga fizična ali pravna oseba, ki je sodelovala pri ustvarjanju, nastanku in izdelavi Medičarstvo Celec spletnenga portala ali še sodeluje pri nadgradnjah in novih informacijah in gradivih, ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa, uporabe ali nezmožnosti uporabe informacij in gradiv na Medičarstvo Celec-ovem spletnem portalu ali za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini. Medičarstvo Celec tudi ne more biti odgovoren za kakršnekoli poškodbe (vključno tiste, ki jih povzročijo virusi) računalniške opreme, mobilnih telefonov ali katerekoli druge aplikacije, s katero je mogoče dostopati do strani, zaradi vašega obiska strani ali kakršnekoli njene uporabe. Medičarstvo Celec ne more biti odgovoren za nikakršno škodo kakršnekoli vrste, ki bi utegnila nastati zaradi uporabe ali nezmožnosti uporabe Medičarstvo Celec-ovega spletnenga portala.

Prispevki, poddomene, spletne strani partnerjev in vsebine objavljene v okviru strani www.showinmyeys.com, so odraz avtorjeve osebne ocene in mnenja, in ne predstavljajo stališča podjetja oziroma uredništva www.showinmyeys.com. Uredništvo in avtor ne prevzemata odgovornosti za bralčeve občutke in psihično stanje.

Medičarstvo Celec se bo trudil za pravilnost, ažurnost in popolnost podatkov, vsebovanih na teh straneh, vendar ne prevzema nikakršne odgovornosti o njihovi pravilnosti, ažurnosti in popolnosti.

Medičarstvo Celec lahko te strani spremeni kadarkoli in brez predhodnega obvestila in ne prevzema nikakršne odgovornosti za posledice teh sprememb.

Omejitev uporabe informacij in gradiv

Informacije in gradiva, ki so prikazana na tej strani, lahko naložite z mreže za vašo osebno domačo rabo, pri čemer ne smete spreminjati označb avtorskih pravic, drugih obvestil o pravicah intelektualne lastnine ali obvestil o drugih pravicah. Dovoljeno je nalaganje in tiskanje informacij in gradiv z namenom ogledovanja in branja za nekomercialne namene. Vsako drugo kopiranje, distribuiranje, ponovno objavljanje, spreminjanje informacij in gradiv na Medičarstvo Celec-ovem spletnem portalu ali njihovo pošiljanje po pošti ter razširjanje na kakršenkoli drug način brez predhodnega pisnega dovoljenja je prepovedano. Prav tako je prepovedana uporaba kateregakoli elementa Medičarstvo Celec-ovega spletnenga portala za kakršnekoli druge namene, kot za izključno osebno, nekomercialno, domačo rabo.

Medičarstvo Celec ne odgovarja za obliko in vsebino spletnih strani, ki so na kakršenkoli način povezane z Medičarstvo Celec-ovim spletnim portalom. Pri obisku in uporabi povezanih spletnih strani je odgovornost Medičarstvo Celeca za vse primere izključena.

Medičarstvo Celec ne odgovarja kateremukoli uporabniku spletne strani za nikakršno posredno ali neposredno škodo ali neprijetnosti, ki bi lahko nastale zaradi tehničnih težav, oziroma nezmožnosti uporabe spletnih servisov.

To pravno obvestilo lahko Medičarstvo Celec kadarkoli spremeni in je za uporabnike zavezujoče v vsakokratni spremenjeni obliki, zato priporočamo, da jih v primeru uporabe spremljate na teh straneh. Z uporabo te strani ste izkazali in potrdili, da ste seznanjeni z našimi pogoji in da se z njimi strinjate.

Uporaba strani v nasprotju z navedenimi pravili je prepovedana. Uporabnik, ki uporablja strani na način, ki je v nasprotju z navedenimi pravili, je v celoti materialno in odškodninsko odgovoren.
Medičarstvo Celec ne nadzoruje vseh dejavnosti na tej strani, vendar si pridržuje pravico do tega.

Sprejemljiva uporaba strani

(a) Varnost
Uporabnikom je prepovedano kršiti ali poskušati kršiti varnostne ukrepe na tej strani, vključno z naslednjimi dejanji (velja brez omejitve):
(1) uporaba napačnega gesla ali uporaba gesla, ki pripada drugemu uporabniku, ali dostop do podatkov, ki niso namenjeni uporabniku, ali prijava na strežnik ali na račun, do katerega ta uporabnik nima pravice dostopa,
(2) razkritje gesla ali dovoljenje tretji stranki, da uporabi geslo ali ne obvesti Medičarstvo Celec, če je geslo posredovano naprej,
(3) poskus vdreti v sistem, raziskovati ali testirati ranljivost sistema ali omrežja ali prekršiti varnostno politiko ali pravila prijave brez pravega dovoljenja,
(4) poskus, ovirati storitev katerega koli uporabnika, gostitelja ali omrežja, vključno s, brez omejitev, preobremenitvijo, »pošiljanjem sporočil«, »bombardiranjem s pošto« ali »zrušitvijo«,
(5) pošiljanje nezaželene elektronske pošte, vključno s promocijo in/ali oglaševanjem proizvodov ali storitev,
(6) ponarejanje katerega koli TCP/IP paketa ali dela prenašanih podatkov v kateri koli elektronski pošti ali naročanje na novice,
(7) prisvajanje celotne vsebine strani ali njenih delov, brisanje ali spreminjanje vsebine strani ali povezovanje s stranjo brez našega posebnega pisnega dovoljenja.

(b) Splošna pravila
Uporabniki se strinjajo, da bodo strani Medičarstvo Celec-ovega spletnega portala uporabljali samo v zakonite namene. Uporabniki te strani ne smejo uporabljati za prenašanje, širjenje, shranjevanje ali uničenje gradiva
- na način, ki krši veljavno zakonodajo ali predpise, 
- na način, ki krši avtorske pravice, patente, blagovno znamko, trgovinsko skrivnost ali druge pravice intelektualne lastnine drugih ali krši zasebnost ali javnost drugih osebnih pravic ali drugih, ali 
- na klevetniški, nespodobni, žaljiv, grozilni, opravljiv, zmerjalni ali odvratni način.

(c) Kršitve
Medičarstvo Celec je popolnoma upravičen, da presodi, če katera koli uporaba krši ta pravila in da ukrepa, kot se mu zdi primerno v primeru kakršne koli kršitve. Kršitve sistema ali varnosti omrežja lahko privedejo do civilne ali kazenske odgovornosti. Medičarstvo Celec bo preiskal primere, ki lahko vključujejo takšne kršitve in bo vključil organe pregona, z njimi sodeloval in jim razkril podatke za identifikacijo in preganjanje uporabnikov, ki sodelujejo pri teh kršitvah.

(d) Prekinitev uporabe
Medičarstvo Celec lahko brez obvestila prekine ali začasno prekine dostop uporabnika do celotne vsebine ali do dela vsebine Medičarstvo Celec-ovega spletnega portala za ravnanje, pri katerem Medičarstvo Celec po lastni presoji verjame, da so ti pogoji kršeni, pri tem uporabi veljavno zakonodajo, ali za ravnanje, ki škoduje interesom drugega uporabnika.

Predložitev

Medičarstvo Celec si pridružujemo pravico, da s strani uporabnika predloženo gradivo, tekste, članke, ideje obravnava kot nezaupne in brez zahtev po lastniških ali osebnih pravicah. Tako gradivo in vse pravice postanejo lastnina Medičarstvo Celeca, pri čemer možnosti vaših zahtev ali zahtev drugih ne dovoljujemo, in ga bomo lahko uporabili za kateri koli namen, vključno z oglaševanjem in promocijo, brez nadomestila ali drugih obveznosti do kogar koli, vključno z vami.

Internet in povezave

Medičarstvo Celec ne prevzema odgovornosti za varnost te strani ali za vaše komuniciranje s to stranjo na internetu. Dovolimo lahko nekatere povezave zaradi prikladnosti, vendar Medičarstvo Celec ni odgovoren za nepridružene strani, s katerimi je povezan ali za gradivo, ki je objavljeno na tej strani s strani kogar koli drugega razen Medičarstvo Celeca. Prosimo, upoštevajte, da se lahko pravila strani in politika varstva zasebnosti povezanih strani razlikujejo od Medičarstvo Celecovih in jih morate pregledati, ko uporabljate povezavo za dostop do druge strani.

Povezave, ki vodijo do spletnih strani tretjih strank, Medičarstvo Celec ne nadzoruje. Skladno s tem Medičarstvo Celec ne prevzema odgovornosti za točnost, popolnost in zakonitost vsebine takih spletnih strani ali za katere koli ponudbe ali vsebovane storitve.

Prepovedana uporaba

Prepovedano uporabljati ali kontaktirati to stran z namenom ovirati ali poškodovati to stran, njeno vsebino ali varnostne ukrepe ali nadlegovati ali omaloževati Medičarstvo Celec ali njegove proizvode, storitve ali osebje. Prepovedano je usmerjanje nezaželene elektronske pošte (spam) na to stran ali prek te strani.

Obrazložitev garancije

Ta stran se ponuja taka kot je in brez kakršne koli garancije. Medičarstvo Celec zavrača kakršno koli implicirano garancijo prodaje in sposobnost za določen namen, prav tako kot naslov ali nekršitev. Medičarstvo Celec ni odgovoren za pravočasnost, točnost, nedosegljivost ali prekinitev uporabnosti, za viruse ali druge napake na strani ali njene vsebine.. Medičarstvo Celec brez omejitve zanika kakršno koli odgovornost za izgubo ali škodo kakršne koli vrste, vključno s kakršno koli neposredno, posredno ali posledično škodo, ki se lahko zgodi zaradi uporabe Medičarstvo Celecove spletne strani, ali kakršne koli povezave s spletnimi strani tretjih strank. 

Še več, Medičarstvo Celec zavrača kakršno koli odgovornost za spremembe računalniškega sistema uporabnika interneta s strani nepooblaščenih strank in izrecno opozarja na tveganje virusov in možnosti ciljnih napadov računalniških hekerjev. Da bi se bojevali z virusi, priporočamo, da uporabljate najnovejše različice brskalnika, da namestite in stalno posodabljate protivirusno programsko opremo in da ne odpirate elektronske pošte od neznanih virov ali nepričakovanih priponk elektronske pošte.

Sprejemanje

Z uporabo te strani uporabnik priznava pogoje in je predmet teh pogojev, ki urejajo celotno uporabo in vse posledice.

Pregled

Medičarstvo Celec si pridržuje pravico, da to stran in te pogoje kadarkoli spremeni, ki začnejo veljati na dan, ko so spremembe objavljene na strani.

 

Murska Sobota, 8. april 2013